Nu söker vi dig som är Bära barn-rådgivare, peersupporter eller driver ett sjalotek!

Vi kommer hyra ett bord på b. Babywearing conference sweden 1 september i Stockholm. Där vill vi bjuda in er som är Bära barn-rådgivare, peersupporters och/eller sjaloteks-ägare att delta.
Varför gör vi detta?
Vi vill göra vad vi kan för att gynna våra medlemmar. Därför ser vi det här som en möjlighet att visa upp vår organisation och samtidigt låta er synas. Tanken är att alla ni som är arbetsverksamma ska kunna visa era verksamheter och få nya potentiella kunder och samarbeten på plats i vår monter. Vi ordnar allt på plats förutom det du själv vill ha med för att underlätta för er. Vill ni läsa mer om SREB och det jobb vi gör så kan ni gå in på vår facebook/instagram eller vår hemsida www.sreb.nu. Ni får även gärna kontakta oss om ni har fler frågor.

Ni kan välja mellan följande alternativ för att vara representerade hos oss:

– Delta på plats, var en del av vår monter! För 500 kr inkl moms kan ni få vara en del av oss.
Då får ni vara med på plats, har möjlighet att ha med er eget marknadsföringsmaterial och annat material (ex. bärdon som vi samordnar) samt tröja med sreb’s logga och möjlighet att trycka er egen logga mot tryckkostnad. Vi gör ett schema över hur vi bemannar montern så att ni kan njuta för fullt av mässan samtidigt. Vill ni kan ni dessutom vara volontär för mässan och kan då bli bjuden på inträdet och lunch. (Mer info kring det och anmälan till info@bbwcs.se) Ange gärna där att ni ska vara hos oss och om ni vill bemanna det bord med bärdon som kommer finnas på plats eller göra övriga sysslor. Vi har möjlighet att matcha schemat för bemanning av monter och ert volontärarbete.

– Bli promotad av oss på plats utan att vara där själv. Du får skicka oss marknadsföringsmaterial som visitkort, broschyrer eller kanske en giwe-away. Vi marknadsför er och lyfter fram er i det läge det passar samt lägger ert material fullt synligt i vår monter. Skicka gärna även en lista över tillgängliga bärdon så kan vi hjälpa er att ta upp intresseanmälningar som ni sedan kan följa upp. Detta för en kostnad på 150 kr.

– Var med på vår lista över sjalotek/peersupporters/konsulter i sverige och syns i vår monter på det sättet. Detta gör vi gärna utan kostnad, men regga er profil och bli medlemmar (kostnadsfritt) på vår hemsida www.sreb.nu

Anmäl er genom att regga er på www.sreb.nu och genom att skicka ett mail till admin@sreb.nu era kontaktuppgifter och vilket sätt ni vill delta på så får ni vidare information den vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *